loader image

Esküvő

Esküvő a Móri Borvidék bűvöletében

300 év varázslatos hangulata és romantikája találkozik nálunk egy helyszínen. A Móri Borvidéken tényleg megáll az idő – itt a boldogító igen örökkévalósággá, az élmények pedig felejthetetlen emlékekké alakulnak át.

Az Öreg Prés Étterem tökéletes esküvői helyszín számotokra, ha könnyed vidéki eleganciára vágytok egy olyan idilli helyen, mint a Közép-Dunántúl e gyönyörű szeglete. Rusztikus éttermünk a harmóniát és az örök állandóságot szimbolizálja, és mindig is nagy találkozásoknak adott otthont: bimbódzó szerelmeknek és örökké tartó kötelékek kezdetének. Kóstoljatok helyi borokat és fotózkodjatok a szőlőtőkékkel tarkított lankákon vagy a szomszédos Lamberg-kastély festői parkjában.

Nem csak az egyedülálló környezet és a meghitt vidéki hangulat, de pazar konyhánk és Séfünk helyi specialitásai is tökéletes esküvői helyszínné tesznek minket mindazok számára, akik valami különlegeset keresnek.

Az Öreg Prés Étterem tökéletes esküvői helyszín számotokra, ha könnyed vidéki eleganciára vágytok egy olyan idilli helyen, mint a Közép-Dunántúl e gyönyörű szeglete.
Sváb romantika hangulatos vendéglőnkben

Sváb romantika hangulatos vendéglőnkben

Udvarunkra érkezve autentikus vidéki hangulat fogad titeket: szélben ringatózó nagy diófa, boroshordók, kemence és gyönyörű kert. Innen léphettek be nagypolgári stílusú éttermi részünkbe, ahonnan az általunk csak „kockás abroszosnak” nevezett terem nyílik. A berendezésnél a természetes színek és anyagok használatára törekedtünk, így létrehozva egy olyan különleges atmoszférát, ami minden porcikátokat a múltba repíti vissza.

Éttermünk beltéri része 70 fő befogadására alkalmas, míg a kinti résszel ez 120 főre bővíthető. Mindemelett két konferenciaterem is rendelkezésre áll, amelyet át tudunk alakítani zenekar vagy DJ számára, így rophatjátok a táncparketten egész éjszaka a kedvenc zenéitekre. Személyzetünk mindent megtesz majd azért, hogy a Nagy Napot a lehető legszebbé varázsolja számotokra.

Volenter István gasztronómiai remekei

Éttermünkben a jelenkor találkozik a múlt hagyományaival: nem csak a térség és a sváb konyha egyedülálló ízei, de a modern és a gourmet konyha remekei is helyet kapnak nálunk. Séfünk, Volenter István éppúgy nagy múltra tekint vissza, mint az éttermünk. A Magyar Bocuse D’or csapat tagjaként és Coach-jaként szinte nincs olyan igény, melyet István és csapata ne tudna kielégíteni. Így biztosak lehettek abban, hogy a tálakra a legmagasabb színvonalú fogások és ételkülönlegességek kerülnek majd életetek nagy napján.

Volenter István séf
Szabadtéri opció az udvarban vagy a Lamberg-kastély parkjában

Szabadtéri opció az udvarban vagy a Lamberg-kastély parkjában

Inkább a friss, vidéki levegőn mondanátok ki a boldogító igen-t? Erre kínál megoldást napfényes udvarunk, ahol a természet közelségében kelhettek egybe. A hangulatot az általatok választott dekorációval és fényfűzésekkel tesszük még kellemesebbé. Sőt, akár a szomszédos Lamberg-kastély festői parkjában is kimondhatjátok a boldogító igen-t, aminek egyedülálló környezete tökéletes a polgári szertartás helyszínéül.

Szállás a szomszédos fogadóban

Tudjuk, hogy milyen érzés, amikor az átmulatott éjszaka után már kedvetek lenne megpihenni. Erre kínál kézenfekvő megoldást a komfortos és hangulatos Öreg Prés Butikhotel, amely csak pár lépésnyire van az étteremtől. Így nem kell az éjszaka közepén megoldani a transzfert sem nektek, sem pedig a vendégseregnek. Bulizzatok és énekeljetek felszabadultan, és amikor azt érzitek, hogy itt az idő lehunyni a szemeteket, akkor irány a nászutas szoba!

ÖregPrés Fogadó
Tudjuk, hogy egy esküvő nagyon sok energiát és szervezést igényel, éppen ezért mi mindenben segítségetekre leszünk.

Szervezés

Tudjuk, hogy egy esküvő nagyon sok energiát és szervezést igényel, éppen ezért mi mindenben segítségetekre leszünk. Legyen szó a tökéletes dekoráció kiválasztásáról, a menü összeállításáról vagy a forgatókönyv megtervezéséről, mi itt leszünk és segítünk, hogy álmaitok valósággá válhassanak. Gyertek és varázsoljuk együtt életetek legszebb napját még szebbé a Móri Borvidék szívében!